Annaks jalgpallile võimaluse

Annaks jalgpallile võimaluse

 

Eesti tuntuim jalgpallitegelane on võtnud nõuks renoveerida Kuressaare staadion ning tuua siia rahvusvahelisi noorte tiitlivõistlusi. Või nagu ta ise väljendab: “Teha Saaremaast jalgpallisaar.” Andke ainult staadion ja aastal 2011 paneme palli mängu!

Pohlaku nimi ja tegemised panevad enamiku lehelugejaid esmajoones mõtlema, et jutt, mida mees ajab, on mull. Suured plaanid ja hoogne jutt on ju tema leivanumber.

Siiski tuleb kaine mõistusega mõeldes tõdeda, et oluliselt palju alternatiive Pohlaku plaanidele ei ole. Linnaisade juttu, et uue staadioni asukoht pole veel paika pandud, ei võta vist ükski inimene enam tõsiselt. Poliitilistes tagatubades on käed löödud ning protsess käivitunud. Nüüd tuleb volikogul vaid kätt tõsta ja vana staadion läheb haamri alla.

Ei tahaks uskuda, et linnakodanik oleks rõõmus, kui aastal 2011 oleks kõnealune piirkond eramuid või siis uusi spaasid täis ehitatud. Andkem pigem Pohlakule võimalus. Aga ettevaatlikult. Et ei tuleks järjekordne 0 : 7 meie kahjuks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)