Anna Talvile Baltic Riders Tour 2008 üldvõit

Anna Talvile Baltic Riders Tour 2008 üldvõit

 

Anna Talvi võitis rahvusvahelise ratsutamise takistussõidu karikasarja Baltic Riders Tour 2008.

Augusti viimasel nädalavahetusel toimus Leedus Kaunase lähedal Vazgaikiemis rahvusvahelise ratsutamise takistussõidu karikasarja Baltic Riders Tour 2008 viimane osavõistlus. Eesti, Läti ja Leedu ratsasportlaste osavõtul on varem sel aastal toimunud võistlused Eestis Toris ja Lätis Riia külje all Jaunmarupes.

Kokku tegid võistluspaarid karikasarjas 9 osavõistlust. Neljas kategoorias startinute (poniratsutajad, noored-juuniorid, noortel hobustel sõitjad ja avatud klass) seas tuli ainsana karikasarja üldesikoht Eestisse poniklassis, kus esikoha saavutas Anna Talvi hobusel Aramis (fotol) ratsaspordiklubist Kuldne Kabi.

Tihedas konkurentsis hõivasid 18 osalenu hulgas viis esimest kohta Eesti ponisõitjad. Anna Talvile (kokkuvõttes 121 punkti) järgnesid Kristjan Sinikas (113 p), Sandra Hints (105 p), Johanna Pitk (85 p) ja Jessica Raide (85 p).
Saaremaa noored ratsasportlased saavutasid seega Baltimaade ponisõitjate hooaja olulisimal võistlusel esimese, kolmanda ja neljanda koha, mis on väga hea tulemus. Lisaks omandasid noored väärtuslikke kogemusi naabermaade uhiuutes heatasemelistes ratsakeskustes.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)