Kiirenditele EM-lt neli medalit

Maadlejad Olev ja Sulev Kiirend võitsid Rootsis Malmös toimunud Euroopa Seeniorite mängudel medalid nii kreeka-rooma kui ka vabamaadluses. Mehed võistlesid 56 aastaste ja vanemate klassis.

Kreeka-Rooma maadluses võitis Olev Kiirend kehakaalus kuni 76 kilo esikoha. Kuni 63 kiloste seas oli Sulev Kiirend hõbedal. Vabamaadluses saadi vastavalt hõbe- ja pronksmedal.

Olev Kiirendi sõnul oli tegemist sisuliselt Euroopa meistrivõistlustega. Ta märkis, et ka vabamaadluses oleks kuld olnud jõukohane, kuid kahjuks ei õnnestunud ennast realiseerida. Vaatamata sellele, et konkurente oli vähe, ütles Olev Kiirend, et ilma võitluseta ühtegi matšivõitu ei saanud. “Matšid olid ikka väga kõvad,” lausus Kiirend.

Septembri lõpus sõidab Olev Kiirend hooaja tähtsaimale võistlusele, veteranide maailmameistrivõistlustele, mis seekord toimuvad Venemaal, Permis. Sealsetel võistlustel astub Kiirend matile kui tiitlikaitsja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 45 korda, sh täna 1)