Praamilt tabati vähkide smugeldaja

Praamilt tabati vähkide smugeldaja

 

Jätkuks nädal tagasi Leisi vallast leitud ligi kümnele tuhandele ebaseaduslikule vähile peeti eile hommikul Virtsu sadamas kinni parvlaevalt tulnud mees, kel oli kaasas arvestatav kogus vähke.

Pealtnägijate sõnul tabati mees hetkel, kui ta sõitis Virtsu saabunud parvlaevalt maha ning talle koostati protokoll. Sel hetkel, kui paluti vähkidega minna inspektorite autosse, haaranud mees vähid, jooksnud nendega mere äärde ning visanud vähid merre. Keskkonnainspektsiooni peainspektori Heino Vipi sõnul on antud juhtum tõepoolest seotud nädalataguse Leisi juhtumiga ning tabatud kurikaela osati oodata eelnevalt laekunud info alusel.

Vipp rääkis, et tabatud mees üritas vähke merre toimetada, kuid suutis õnneks minema visata vaid väikese osa üldkogusest. Mehelt tabatud vähkide kogus on Vipi kinnitusel tavakodaniku jaoks piisavalt suur.
Vipi sõnul ei saa ta rohkem midagi kommenteerida, kuna uurimine antud juhtumis alles käib.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)