Kohus karistas peksjat tingimisi

Kuressaare kohus karistas 27-aastast Allan Teäri tingimisi ühe aasta ja kahe kuu pikkuse vangistusega Kuressaares Kodulinna lokaalis toime pandud peksmiste eest.

Mehel tuleb vangi minna juhul, kui ta kaheaastase katseaja jooksul saadab korda uue kuriteo. Katseajal on Teär allutatud käitumiskontrollile. Kohus mõistis Allan Teärilt riigituludesse menetluskuludena sunniraha 6525 krooni.

Teär tunnistati süüdi selles, et ta mullu 16. detsembril kella 2.20 paiku tungis Kodulinna lokaali fuajees kallale võõrale kodanikule, keda lõi esmalt rusikaga näkku. Hiljem peksis Teär ohvrit lokaali ees ja läheduses veel korduvalt käte ja jalgadega, tekitas kannatanule tervisekahjustusi.

Samal ööl kella 4 paiku tungis Teär Kodulinna lokaali ees kallale veel ühele mehele, lõi ta rusikaga pikali ja peksis lamajat seejärel rusika ja jalgadega pea piirkonda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)