Saaremaal oli eile arvukalt elektrikatkestusi

Saare maakonda tabas eile erinevatel põhjustel suur hulk elektrikatkestusi, mille tulemusel olid vooluta nii elumajad kui ka näiteks kauplused.

Valjalas läks kell 16.09 rivist välja kaks kõrgepinge alajaama ning elektrita jäi 20 voolutarbijat. Elekter oli kadunud näiteks Valjala aleviku kauplustes, pumbamajas ja reoveepuhastil. Rikke põhjust ei osanud OÜ Jaotusvõrk Kuressaare juhtimiskeskus ajalehe trükkimineku ajal veel öelda.

Nasva ja Mändjala vahel lasid kinnisvaraarendajad eile päeval puu kõrgepingeliini peale kukkuda, mistõttu Mändjala-Järve piirkond jäi mitmeks tunniks vooluta. Kõrgepingevool oli ära ka Sõrves, kus pärast lõunat kadunud vool saadi enamikus kohtades tagasi 17.30 paiku. Rikke põhjust eile veel öelda ei osatud.

Lisaks oli maakonnas eile terve rodu tuule põhjustatud madalpingerikkeid, mille parandamine jäi mitmes kohas õhtutundidele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)