Professor Mari Tampere-Bezrodny meistrikursus kutsub saarlasi kontsertidele

Kuressaare muusikakoolist kostab sel nädalal viiulihelisid hommikust hilisõhtuni. Tegemist on professor Mari Tampere-Bezrodny meistrikursusega, millest võtab osa nii suuri kui väikesi, kes esindavad eri rahvusi ja erinevaid koole.

Oma mänguoskusi on Kuressaares täiendamas Nõmme ja Kuressaare muusikakooli ning Tallinna muusikakeskkooli õpilased, Eesti muusika- ja teatriakadeemia, Sibeliuse akadeemia ja Castelloni konservatooriumi (Hispaaniast Valenciast) tudengid.

Saarlasi esindavad allakirjutanu kasvandikud Eva Aarnis ja Karl Jõgi ning endine kuressaarlane Johannes Põlda.

Et sel aastal on tegemist osalejate rekordarvuga, on professor Mari Tamperel abiks tema viiuldajast tütar Anna-Liisa Bezrodny ning Nõmme muusikakooli ja Tallinna muusikakeskkooli viiulipedagoog Maire Ots.

Saarlastele antakse nädalavahetusel kokku neli tasuta kontserti. Neist esimene on täna kell 17 Kuressaare muusikakoolis. Esineb Liis Joamets (õpib Sibeliuse akadeemias), klaveril Elena Fomina. Homme, laupäeval kell 18 on muusikakoolis samuti viiulikontsert, kus üles astub Danae Taamal (Eesti muusika- ja teatriakadeemia), teda saadab klaveril Thea Nestor.

Pühapäeval, 17. augustil kell 18 on kursuslasi võimalik kuulata taas Kuressaare muusikakoolis (klaveril Elena Fomina ja Thea Nestor), esmaspäeval kell 15 astuvad kursuslased aga üles Kuressaare linnuse kapiitlisaalis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)