Saarlaste treener lahkub Pärnusse purjetamiskooli looma (3)

Saarlaste treener lahkub Pärnusse purjetamiskooli looma

 

Seitse aastat Saaremaa Merispordi Seltsis noori treeninud Argo Kruusmägi (fotol) on otsustanud asuda tööle Pärnu Jahtklubi peatreenerina. “See on minu jaoks uus väljakutse,” ütles mitmeid Saaremaa noorpurjetajaid Eesti tippu aidanud treener.

Hiiumaalt Saaremaale elama tulnud Kruusmägi sõnul on seitsme aastaga siinmail ära tehtud suur töö ning nüüd on kust edasi minna. “Tegijad on siin olemas,” kinnitas Kruusmägi.

Pärnu kasuks pani Kruusmägi tema enda sõnul otsustama võimalus üles ehitada sealne loodav purjetamiskool. Kruusmägi ütles, et pakkumine tehti talle juba mais ning anti kuu aega otsustamiseks. Pärnusse tööle siirdub mees juba lähipäevil.

Saaremaa poiste ja siinse klubiga puutub treener tulevikus tihedalt kokku kuna tegutseb ka mitmete Eesti paadiklasside peatreenerina. Teadupoolest on saarlaste osakaal Eesti purjetamise noortekoondises olnud läbi aegade arvukas.

Saaremaa Merispordi Seltsi alla jääb sõitma ka Argo Kruusmägi edukaim õpilane Kaarel Kruusmägi, kes sõidab paadiklassis 470.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 61 korda, sh täna 1)