Laidevahe Loodus korraldab järjekordse metsapäeva

Laupäeval, 9. augustil korraldab MTÜ Laidevahe Loodus järjekordse metsapäeva.

Päeva korraldaja Veiko Maripuu ütles, et metsapäeval osalejate kogunemispaigaks on Sandla. “Sealt saab alguse metsamatk, mille jooksul räägitakse osalejatele mitmeid legende läbitavatest paikadest,” teavitas Maripuu ja lisas, et tegemist on pereüritusega. Maripuu ise viib Sandla kultuurimajas läbi metsa- ja lambakasvatuse teemalise nõupidamise.

Kogu ürituse korraldamist on toetanud keskkonnainvesteeringute keskus. Tegemist on kolmanda sedalaadi ettevõtmisega. “Selliste ürituste eesmärk on tugevdada siinset kogukonda ja näidata, et elu on ka mujal, mitte ainult Kuressaare kesklinnas – diskoteekide kandis,” märkis Maripuu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)