Laevaliiklus Rohuküla–Heltermaa liinil oli eile hommikul häiritud

Laevaliiklus Rohuküla–Heltermaa liinil oli eile hommikul häiritud

 

Eile jäi Rohuküla–Heltermaa liinil ära kaks reisi: Heltermaalt kell 8.30 ja Rohukülast 10.30 väljuv.

OÜ Väinamere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväin ütles Oma Saarele, et tegemist oli tehnilise rikkega. “Idakaarte tuuled tõid Heltermaa sadamasse palju ujuvat mereheina, mis ummistas St. Ola (pildil) jahutussüsteemi.Kohe alustati puhastustöödega ning laev naasis taas liinile 12.30 Heltermaalt,” täpsustas Hiiuväin.

Tegemist oli Saaremaa Laevakompanii jaoks ootamatu juhtumiga, varem pole tuule ja mereheinaga selliseid probleeme tekkinud.

Ehkki eile oli tugev tuul, sujus laevaliiklus Väinamerel muidu tõrgeteta. “Suurtele laevadele tuul probleeme ei tekitanud,” märkis Hiiuväin. “Parvlaevad sõitsid graafikukohaselt.” Vaid poole viie paiku õhtul teatati Roomassaare sadamast, et reis Ruhnu jääb ilmastikuolude tõttu ära.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)