Kuressaare haigla on parim!

Ajalehe poole pöördusin selleks, et kogu südamest tänada oma õe Laine ja enda poolt Kuressaare haigla peret. Erilised tänud kõikidele intensiivravi osakonna arstidele, õdedele ja põetajatele. Tänud ka dr Tiit Leisile ja Marika Räimele

19. juulil sattus mu õde Mustamäe haiglasse. Neli päeva hiljem saadeti ta tagasi koju, kuid tema tervis halvenes ning 24. juuli hommikul viisin ta Kuressaare haigla vastuvõttu.

Piisas mul seal vaid öelda, et mu õel on väga halb olla – kohe võeti ta vastu, vaatamata ukse taga olevale järjekorrale.

Kui hoolivad nad kõik olid. Erakorralises vastuvõtus dr Marika Räim, õde Marven Aavik, dr Ruth Leis ja pr Aili Ränk.

Pidevalt käisid nad minu õde kontrollimas ja vaatamas, et tema olukord ei halveneks ja et tilgutid töötaksid korralikult. Õde oli väga raskelt haige, tal olid tugevad valud ja ta viidi intensiivravi osakonda. Ka seal olid erilised inimesed. Nad on kõik abiks haigetele. Jälgisin natukene kõrvalt nende tööd – heatahtlikud ja hoolivad kõik. Ikka ja jälle abiks haigetele. Leiavad aega kõigi jaoks.

Imestan, et neil jätkub selle raske töö juures jõudu olla naeratava näoga ja isegi nalja teha, et patsientide meeleolu kõrgel hoida. Mulle tuleb lausa pisar silma, kui ma selle peale mõtlen. Olen ise palju haiglas olnud, aga sellist hoolimist nagu tunneb Kuressaare haiglas, ei ole ma kusagil
kohanud.

Ka mu õde ütles, et talle meeldib, et ta tuli siia haiglasse, et siin on hea. Inimene tunneb, et hoolitakse ja tahetakse aidata. Neil kõigil on patsientide jaoks aega.

Õe olukord halvenes, talle tehti raske operatsioon, opereeris dr Marika Räim. Õde hakkas pärast rasket operatsiooni üsna ruttu toibuma ja sel nädalal saab mu õde koju!

Mida pealinnatohtrid ei julenud või ei tahtnud teha, sellega said hakkama Kuressaare arstid. Haigla on tasemel! Aitäh, et päästsite mu õe valust ja vaevast! Tänud kogu haigla perele. Lisaks tänan ka Kõljala perearsti õde Maie Saart, kes mitu korda helistas ja tundis muret mu õe tervise pärast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 140 korda, sh täna 1)