Saarlased olümpial

Saarlased on Hiina olümpiamängudel esindatud koguni kolmevõistlejaga – Kaie Kand, Mikk Pahapill ja Tiidrek Nurme. Seetõttu võib arvata, et need, kes on oma puhkuse olümpiamängude ajale planeerinud, saavad täiega kaasa elada. Loodame, et ülemused mõistavad ka neid spordihuvilisi, kellele sel ajal puhkust ei võimaldatud.

Mida me sportlastelt ootame? Ikka parimat tulemust, milleks nad võimelised on. Ainuüksi Eesti Vabariigi esindamine olümpiamängudel on sportlase jaoks suur au. Lisaks loodetavale tulemusele saavad mõlemad oma sportlasekarjääri uhkeima kogemuse, mis kindlasti annab indu edaspidiseks.

Kuipalju maailmas igasugu sündmused omavahel seotud on, selle kohta võivad vastuse anda astroloogid. Kas saarlaste õnn olümpiale pääseda algas Jüri Tamme ettepanekust saata Hiinasse olümpiatõrvikuga jooksma Tõnu Vaher, pole teada. Või hoopis Tõnu Vaheri tule-jooksust?

Igatahes saarlased on oma spordiajalukku juba täna uue märgi maha pannud. Ootame huviga tulemusi!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)