Üle Soome lahe ujunud mehed plaanivad ujuda Sõrvest Kuramaale

Reede varahommikul Soomest ujumist alustanud Bruno Nopponen ja Priit Vehm jõudsid ööl vastu laupäeva Suurupi randa. Järgmisena tahetakse ette võtta Sõrve sääre ja Kuramaa vaheline ots, kirjutas Postimees.

Bruno Nopponeni sõnul oli sel aastal algselt kavas ujuda Kihnust Pärnusse. Seejärel kerkis üles Sõrve–Kuramaa võimalus. See, et nüüd hoopis Soomest Eestisse ujutud sai, oli natuke juhus. Eelmisel aastal sai juba ujutud pikk ots Võrtsjärvest Tartusse. Nüüd tahtis osa mehi seda korrata, aga meie olime Priiduga (Priit Vehm) selle vastu, lisas Nopponen.

Sajaprotsendiliselt ei ole Nopponen üle Kura kurgu ujumise plaani kinnitanud, kuid kava on tema sõnul olemas. Seda, kummalt poolt ja millal täpsemalt retk ette võetakse, ta veel öelda ei oska.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)