Juhtkiri: Toidu hind tarbijalt

Juhtkiri: Toidu hind tarbijalt

 

Praami peal määravad toidu hinna toitlustuskoha perenaised. Mida nad hinna määramisel aluseks võtavad, pole teada.

Räägitud on vaid töötajate suurtest palganõuetest, mis hindu kergitavad. Samal ajal lähevad needsamad inimesed madalate palkade tõttu välismaale tööle.

Mis teeks teenindaja, kelle peale on tööandja väljaõppe tarbeks kulutusi teinud, oma tööandjale lojaalsemaks? 25-protsendiline palgatõus seda ei teinud. Teenuse pakkuja ka ei jõua pidevalt uusi töötajaid välja õpetada.

Pidevalt uusi inimesi on raske leida, eriti tööle laevadele, kust igal õhtul koju ei pääse. Kus on väljapääs?

Äkki prooviks sellist nippi, kus ostja saaks peale einestamist ise pakkuda võileiva või kohvitassi hinna?

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)