Prefekt Priit Suve kiitis Saaremaa politseinikke

Prefekt Priit Suve kiitis Saaremaa politseinikke

 

Lääne Politseiprefektuuri prefekt Priit Suve (pildil) jäi Kuressaare politseijaoskonna ametnike poolaasta töötulemustega rahule ning tänas kõiki tehtud töö eest.

Lääne regioonis olid esimese poolaasta töötulemuste arutelud ning prefektuuri juhtkond külastas kõigi maakondade politseinikke, et üheskoos vaadata üle töötulemused. Saare maakonnas viibiti kolmapäeval.

“Ühel aastal ei ole nii hull ja teisel aastal on hullem, aga me ei saa kunagi öelda, et meil on väga hästi,” ütles politseiprefekt Priit Suve Oma Saarele, täpsustades, et kuigi liiklusõnnetusi on vähem kui mullu, rahul sellega kindlasti veel olla ei saa.

“Kui on üks kannatanu, kui on üks vargus, siis on meil probleem, millega tegeleda,” nentis Suve, kelle sõnul on politsei täpselt nii edukas, kui palju nad suudavad pakkuda turvalisust koos oma koostööpartneritega.

Eelarve vähendamine ei vähenda töö kvaliteeti

Riigi kokkuhoiupoliitika tulemusena tuleb paljudes ettevõtetes eelarveid kärpida.

“Kui öeldakse, et politsei peab vähendama kümme protsenti oma kulusid, siis see ei tähenda enam seda, et meil lahkub mõni personalitöötaja või asjaajaja, vaid see tähendab seda, et me pakume kümme protsenti vähem turvalisust,” kommenteeris Priit Suve riigi võimalikku eelarve vähendamist, “riik saab turvalisust täpselt nii palju, kui ta selle eest tasub.”

Suve sõnul tahab politsei pakkuda võimalikult heal tasemel turvalisust ning kui toimub vähenemine, siis kvaliteedis nad alla ei anna. “Me ei saa teenust halvemaks lasta, see, mida me teeme, teeme väga hästi, aga me teeme seda vähem,” kinnitas prefekt

Politsei ootab inimestelt koostöövalmidust

Politseiprefekt Priit Suve kutsub populaarses suvituspiirkonnas Saaremaal viibivaid ja elavaid inimesi üles politseiga koostööd tegema, sest reageerida saab ju vaid sellele informatsioonile, mis neil olemas on.

“Kogu meie edukus seisneb ikkagi selles, kui palju me suudame koostööd teha ja õnneks on politsei usaldusväärsus täna üsna kõrge ning me püüame seda usaldust õigustada,” sõnas Suve, lisades, et politsei tahab teha inimestega nii palju koostööd kui võimalik, et üheskoos hoida oma ümbrust turvalisena.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 52 korda, sh täna 1)