Juhtkiri: Tuhandekroonised toasussid (2)

Juhtkiri: Tuhandekroonised toasussid

 

Ostjana saame päev-päevalt huvitavate kogemuste võrra rikkamaks. On osutunud võimalikuks osta saapad, mille kandja on neid paari kuu jooksul suutnud nii tugevalt kulutada, et tema pretensioone kauba halva kvaliteedi pärast arvesse ei võeta.

Saabaste hankija poolt antud ekspertiishinnangu järgi on praod taldadel pideva mehaanilise surve või hõõrdumise tagajärjel. Tarbijakaitse on sama meelt.

Väidetavalt olnud nende kandja ülekaaluline ja ta võis kasutada saapaid ka muul viisil, kui ette nähtud. Tarbitavad saapad polevatki mõeldud tänavatel käimiseks.

Hoidku kõigevägevam meid selle eest, et müüki ei tuleks selliseid riideesemeid, mille õues kandmisel võivad tekkida teatud paiksed kiirkulumised. Siis võime tunnetada olukorda, kus satume politsei huviorbiiti. Enda avalikus kohas sündsusetu paljastamise eest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 34 korda, sh täna 1)