Saarlane hakkab juhtima Maxima Eestit

Eelmisel nädalal asus Balti riikide suurima kaubanduskontserni Maxima Grupe tütarfirmat Maxima Eestit juhtima saarlasest tegevdirektor Margus Pärn, vahendas Postimees online.

Kuressaares sündinud ja kasvanud 38-aastane Margus Pärn on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna tootmise ökonoomika ja juhtimise eriala, lisaks sellele on ta läbinud EBSi rahvusvahelise ärijuhtimise kursused.

Praegu Tallinnas kahte last kasvatavat Pärna seob täna Saaremaaga Kuressaares elav ema, kellel ta vahest külas käib. Peamisteks hobideks on tal reisimine, lauatennis ning lugemine. Kuna Pärna hobiks on ka aiandus, loodab ta Maximas arendada senisest veelgi enam loodushoidlikke põhimõtteid ja väärtusi.

Maxima Grupe personalidirektori Sakalas Gorodeckise kinnitusel valiti uus juht lähtuvalt tema teadmistest ja oskustest finants- ja kaubandusvallas. Ta lisas, et kohaliku turu tundmine annab meile veelgi parema ülevaate eestlaste tarbimisvajadustest ka praeguses kiiresti muutuvas majanduskeskkonnas. Varem juhtis Maxima Eestit Zydrunas Valkeris.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 9 korda, sh täna 1)