Saare maakonnas oli 65 keskkonnaalast rikkumist

Keskkonnainspektsioon registreeris esimesel poolaastal kogu Eestis ligi kaks tuhat rikkumist, neist Saare maakonnas 65, teatas inspektsiooni avalike suhete nõunik Leili Tuul Oma Saarele.

Tuule sõnul oli Saaremaal enim kalapüüginõuete rikkumisi – 41. “Jäätmekäitlusnõuete rikkumisi ja metsaõigusnormide rikkumisi oli kumbagi kuus, kaitstava loodusobjekti kaitse nõuete rikkumisi neli, kolm rikkumist oli seotud välisõhu ja osoonikihi kaitse nõuete eiramisega ning kaks veekaitsenõuetest mittekinnipidamisega,” märkis Tuul, lisades, et üks rikkumine registreeriti ka loomastiku ja seoses looma kaitsmisega, samuti pakendialaste nõuete täitmisel ning üks seaduserikkumine oli seotud järelevalvetöö takistamisega.

Kokku trahviti Saare maakonnas 23 isikut, trahvide kogusumma oli 32 900 krooni. (Eestis oli trahvisumma kokku 2 406 940 krooni). Saarlastele tehti ka viis ettekirjutust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)