Juhtkiri: Kassi luukere (3)

Juhtkiri: Kassi luukere

 

Üks igivana habemega nali ütleb, et kassi luukere pole keegi veel puu otsas näinud ehk siis puu otsast alla tulemata ei jää ükski kiisu. Samamoodi nagu ei jää maantee peale istuma ükski luik. Isegi siis, kui päästjad kohale ei tuleks.

Täiesti arusaadav, et kassiomanik või möödasõitja muretseb, et mis loomast või linnust saab. Kahju on sellest, et pahatihti inimesed ei mõtle selle peale, mida ta ise teha saaks. Vaid haarab telefoni ja valib 112.

Ja päästjad tulevad. Linnu puhul ajavad ta käsi plaksutades minema ning kassi puhul üritavad paaniliselt eest jooksvat looma kätte saada, kes lõpuks ikka alla hüppab. Kehvemal juhul potsatab päästja talle järele.

Las see kass istub. See on loomulik. Niikaua kuni keegi pole puu otsas kassi luukere näinud. Päästjad seevastu saavad valmis olla hoopis olulisemateks väljakutseteks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)