Sotsiaalministeerium tahab endale Kitsas 3 hoonet

Sotsiaalministeerium tahab endale Kitsas 3 hoonet

Kitsas 3 asuv maja, mida sotsiaalministeerium endale soovib.

Sotsiaalministeerium taotleb Kitsas 3 kinnistu üleandmist Saare maavalitsuse valdusest ministeeriumi valdusesse.

Praegu asub aadressil Kitsas 3 ministeeriumi haldusalasse kuuluv Tööturuameti Saaremaa osakond ja Saaremaa perekonnaseisuamet. Lähiajal peaks Saare maavalitsuse perekonnaseisuamet Kitsas tänav 3 asuvatest ruumidest kolima Saare maavalitsuse peamajja Lossi tänav 1.

Sotsiaalministeeeriumi nõunik Jana Zdanovitš ütles Oma Saarele, et enne taotluse esitamist Saare maavalitsusele kinnistu üleandmisest otsiti võimalust leida ka uued ruumid rendipindade näol. “Sobivat paremat lahendust, mis oleks klientidele hästi ligipääsetav, kuludelt soodne ja tagaks ruumide pikemaajalise kasutusvõimaluse ei leitud,” arvas ta ja lisas,et kuna hetkel ei ole veel maavalitsusest vastust saanud ja mingeid väga kindlaid otsuseid teha ei saa.

“Selge on see, et esmaselt lahendatakse vabanevate ruumide arvelt ära tööturuameti enda ruumivajadused – teenustele vastavad töötingimused, õppeklassid jms,” teatas Zdanovitš ja lisas, et juhul, kui jääb vabasid ruume, mida Tööturuameti tegevusteks ei vajata, siis kõigepealt pakutakse neid kooskõlas kehtiva riigivaraseadusega kasutusse teistele riigiasutustele nende põhitegevuse jaoks. “Kui soovijaid ei leidu, siis korraldatakse avatud konkurss rendile andmiseks,” lisas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 36 korda, sh täna 1)