Kaunid pargikontserdid

Suvi on jõudnud kuldsesse keskikka, huvitavaid ja meeldejäävaid üritusi on olnud küllaga. Kõik pargikontserdid on hästi kavandatud ja edukalt läbi viidud. Kuulamisrõõmu on jätkunud kõigile.

Publiku poolt oodatud ja rohke kuulajaskonnaga Kuressaare Linnaorkester lõpetas 2008.aasta suvise pargikontsertide hooaja. Korraldajad on teinud kõik, et publik tunneks end hästi. Vihmapiisadki pühiti toolidelt enne kontserti ära.

Kontsertide lõpetamine on alati olnud pidulik: tänud dirigentidele, solistidele, mängijatele ja lõpuks lilleõis suurima vaeva nägijatele.

Selle suve viimane linnaorkestri kontsert oli omanäoline. Kava teadustas tubli noor mees, kes algava etteaste kohta lisas väikese naljarepliigi. Ühe muusikapala kohta esitas isegi viktoriiniküsimuse, millele õigesti vastanute vahel loositi välja vabapääse tuleval suvel toimuvatele kontsertidele.

Järgmise etteaste eel teatati võitnud pileti number, ehkki kõik pargikontserdid on tasuta. Laulule armastusest ja sinistest silmadest lisas ta, et siniseid silmi ei ole ainult poksijatel. Publiku naerupahvakud olid parimad, tänud sellele tublile teadustajale.

Tapa linnaorkestri dirigent Jüri Tüli pühendas eraldi pala Kuressaare publikule, kes vaatamata vihmasele ilmale oli tulnud neid kuulama. Tema siirad tänusõnad kuulusid M. Männale, kes neid kutsus nn meretagusesse riiki ja organiseeris huvitava laagri, kus näidati üles tõelist saarlaslikku külalislahkust. Ühe muusikapala pühendas Tapa orkester sellele toredale külalistemaja pererahvale, kes neid vastu võttis.

Kuulajate suurimad tänud kuuluvad kõikidele esinejatele. Meeldiva jällenägemiseni!

Leida Kuus

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)