Muhumaal peetakse alternatiivmuusika suvefestivali

Kontserdid sarjast “Indie-noored tulge metsa” jätkuvad. 11.–12. juulil toimub Muhumaal Piiri endises raketibaasis suvefestival Fantast.

“Alternatiivmuusikaüritus Muhumaa metsade vahel Piiri küla endise sõjaväebaasi territooriumil hõlmab lisaks muusikaprogrammile ka maastikukunsti- ja tegevuskunsti etteasted,” ütles peo peakorraldaja, peosarja Diletantide Avangard vedaja Risto Piibe Fantasti iseloomustuseks.
Eesti Päevaleht Online kirjutas: “Kahe päeva jooksul toimub marutamine järgmise kava alusel: eile esinesid Mart Van Brel, Jaan Tätte Junior, Jonathan Flack (Aus), The Painted, õhtul DJ-d. Täna algavad kontserdid kell 15.00 ning esinevad Giuseppe Perverdi Big Band, Think Freud, Malena HRR + Vootele, Mosaiik, Luarvik Luarvik, Phlox, Wochtzchée, Naf. ning Viljaveski DJ Crew.

Plaate mängivad mõlemal päeval Stephen Bailey (UK), Käärkäsi, Kati & Lauri (ans Stella), Meelis, Rizla, Andréas, Mihkel Kleis, Sven Udu, Rohutirtsu Surround, Loore Emilie ja Taavi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)