Mart Mäeker astus Keskerakonda (5)

Mart Mäeker astus Keskerakonda

 

Leisi vallavolikogu esimees Mart Mäeker (fotol) astus juuli alguses Keskerakonna ridadesse. “Nende ideed ja vaated sobisid mulle,” ütles Mäeker, tuues teise põhjusena selle, et tal on Keskerakonna inimestega hea koostöö ning ühed ideed ja nägemused asjadest. Mäeker täpsustas, et tal on hea koostöö oma uue erakonna liikmetega nii kohalikul kui maakondlikul tasandil.

Küsimusele, miks ta Rahvaliidust ära tuli, vastas Mäeker lühidalt: “Minu jaoks see erakond ammendas ennast.”

Kümme aastat Rahvaliitu kuulunud Mäeker ütles juba mai lõpus Oma Saarele, et Rahvaliidu etapp on tema jaoks läbi saanud ning ta soovib vahetada erakonda. Kevadel jättis Mäeker täpsustamata, millisesse erakonda ta astuda soovib. “Jään siiski vasakpoolseks,” mainis Mäeker tookord ja lisas, et võimalik partei võib tema jaoks olla nii Keskerakond kui ka Sotsiaaldemokraatlik erakond. Poliitikast äraminemist ta ei ole plaaninud.

Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhatuse esimehe Kalle Laaneti sõnul on Mäeker tubli mees ja pikaaegse kogemusega omavalitsustöötaja. “Organisatsioon on rikkam,” ütles Laanet, lisades, et sellist inimest nagu Mäeker tahaks enda ridadesse igasugune organisatsioon.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 71 korda, sh täna 1)