Kaarma õpilasmalevas töötab 60 noort

Kaarma õpilasmalevas sai sel aastal tööd umbes 60 noort. Töö käib kolmes vahetuses, igas vahetuses 15–20 noort. Kokku kestab malev 23 päeva, mille jooksul lapitakse puid, tehakse erinevaid koristustöid, hea ilma puhul rohitakse ka põllumaid.

Kaarma valla noorsootöö ja spordi vanemspetsialisti Ilme Õunapuu sõnul on peamisteks tööpakkujateks Kaarma vallavalitsus ja Metsa Johani talu. Lisaks on paar varutööpakkujat, kes annavad hea ilma korral noortele põllul rohimistöid.

Töö algab noortel kell üheksa ning lõpeb kella ühest päeval, rääkis Õunapuu, lisades, et pärast tööpäeva on plaanitud ka erinevad tegevused: fotojaht, jalgrattamatk jpm. Täna, 10. juulil on kavas kokkusaamine Kuressaare töömalevaga. Suurim üritus, kogu Kaarma valla malevlaste kokkutulek toimub teise ja kolmanda malevanädala vahel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)