Vastukaja: "Paljajalu arsti juurest koju"

Oma saar 3. juuli 2008,
Internetikommentaarid

Arvaja
Artikli mõte täitsa õige. Miks peaks selline teade reklaamina väljas olema ja miks ei võiks kabinettide uste taga kilesussid olla? Neid saab ju korduvalt kasutada. Suvisel ajal ma ei lähegi garderoobist läbi, kust ma pean teadma, et seal susse müüakse? Eelmine soovitab kilesusse tuleviku tarbeks varuda – et nagu käingi ringi, kilesussid kotis?

Nii nunnu
Igal normaalsel inimesel on kilesussid käekotis või taskus. Minul on lisaks veel ujumismüts ja kummikindad. Võimaluse korral pistan kotti ka ühekordse kitli. No ei ole raske ja mine tea, millal operatsiooniks läheb, siis kohe kena võtta.

Teoreetik
Üldiselt arsti juurde minnes ma tean, ette, et arsti juurde lähen. Seega saan vajalikud asjad kaasa haarata. Kiirabisse sattudes vast ei nõuta mitte sisenemist välisjalatsites, seega juhuslikkuse asi jääb ära. Sama on ujulasse minnes, on ju teada, et vajad ujumispükse, trikood või bikiine. Sinna niisama sattudes on sul võimalus ehk kohapealt varustus osta. Pole ju midagi keerulist mõnda asja teada ja vastavalt sellele käituda.

Preservatiiviga ka lugu umbes sama, et kui oled maha unustanud ja teiselt poolt on kasutamine nõutav, siis võib asi sellesamuse puudumise pärast katki jääda. Sellepärast paljud meist ka neid kaasas kannavad, igaks juhuks.

reklaamiklubber
Mina lugesin siit artiklist välja pigem selle etteheite, et miks peab haigla inimesi teavitama reklaamtahvlitega? Miks me peame ütlema: NIKE hoiatab: ära mine vales kohas üle tee või HANSAPANK soovitab: pese hambaid.

patsient
Väga õige artikkel! Samas häirib mind veel, kui paljude raviasutuste ukse taga on küll kast siniste kilesussidega, kuid neid on juba keegi kasutanud ja vahel isegi mitu korda! Selliseid pakutakse näiteks hambapolikliinikus ja olen keeldunud neid jalga panemast, sest need on absoluutselt ebahügieenilised!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)