Krimi: Mees sai kõhtu torkehaava

5. juulil teatas Kuressaare haigla politseile, et haiglasse on toimetatud raske tervisekahjustusega 46-aastane alkoholijoobes mees, kel on kõhu piirkonnas torkehaav. Kahtlusalune isik on kinni peetud ning sündmuse asjaolud on selgitamisel.

Lääne ringkonna prokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioaja sõnul leidis sündmus aset Kärla vallas ning tõenäoliselt isiklikul pinnal tekkinud tüli käigus.

Autojuht eiras peatumismärguannet ja keeldus joobe tuvastamisest. Pühapäeva õhtul kell  21.30 andis politseipatrull Kuressaares Tallinna tänaval sisselülitatud siniste ja punase vilkuritega ning sireeniga peatumismärguande tehnilise ülevaatuseta  sõiduauto Audi A6-le, mis suundus Kuivastu ringi suunas.

Sõiduk peatus alles Tallinna 67 asuvas parklas. Politsei arvates oli mees alkoholijoobes, sest oli tunda alkoholilõhna, kuid sõiduki juht keeldus alkoholijoobe tuvastamisest, nõudis arstlikku ekspertiisi ning ei esitanud ka politseiametniku poolt palutud dokumente. Juht viidi haiglasse ning temalt võeti vereproov ja toimetati mandrile.

Vereanalüüsi vastus tuleb nädala jooksul ning seejärel algatab politsei vajadusel ka menetluse. Sõiduki juhiks osutus 40-aastane Gunnar.

Kodanikud teavitasid joobes juhist. 6. juulil kell 3.14 pidas politsei Kuressaares Uuel tänaval kinni 18-aastase Kristo, kes juhtis mootorsõidukit Opel Vectra alkoholijoobes. Politsei alustas juhi suhtes väärteomenetlust.

Kuressaare politseijaoskonna infojuhi Kristi Mägi sõnul tuli teateid sama sõiduki kohta samal päeval kell 22.31 ja ka 5. juuli päeval. “Täname kõiki tähelepanelikke kodanikke, kes politseile sellistest rikkumistest teatavad,” lisas Mägi

Vargad vandaalitsesid Muhus. 6. juulil teatati politseile, et Muhu vallas Viira külas asuvassse suvilasse on sisse murtud ning vandaalitsetud. Vargad viisid minema kaks jalgratast.

Laupäeval põles Irustel hein ja Kuressaares känd. Laupäeval, 5. juuli päeval põles Pöide vallas Iruste külas heinamaal hein 0,1 hektaril.
Samal päeval põles Kuressaares Pargi tänaval känd.

* * *
Nädalavahetusel registreeriti politseis 34 väärtegu, neist 20 olid liiklusseaduse rikkumised. 34 seaduserikkuja hulgas oli kolm alkoholijoobes juhti ja üks kiiruseületaja.
Kainenema toimetati 19 isikut. Politsei tabas ka kolm alkoholijoobes alaealist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)