Oma Saare tellimiskampaania peavõit läks Salme valda

Oma Saare tellimiskampaania peavõit läks Salme valda

ÕNNELIK MURUTRAKTORI VÕITJA: Viktor Ilvest ütles, et kuigi nende majapidamises on juba üks äsja soetatud murutraktor, kulub perele ka teine ära, kuna ümbruses on suur maa-ala, mida niita.

Lõppenud Oma Saare tellimiskampaania raames välja loositud murutraktori võitis Salme vallast Ella Ilvesti nimele tehtud tellimus. Emale õnneliku lehetellimuse vormistanud poeg Viktor Ilvest, kes eile pärastlõunal Kuressaares pidulikul auhinna üleandmisel käis, märkis aga, et alles kuu aega tagasi soetas ta endale uue murutraktori. “Nüüd on mul neid kaks,” ütles Ilvest.

Viktor Ilvest ütles auhinna üleandmisel, et paradoks on see, et ta ostis kuskil kuu aega tagasi endale uue murutraktori. “Maa-ala on õnneks suur, mida niita tuleb,” kommenteeris Ilvest murutraktori võitu. “Maal on päris palju tööd sellega teha,” mainis Ilvest. “Oleksin ma teadnud, et võidan, siis poleks ostnud ka,” nentis Ilvest.

Oma Saare vastutav väljaandja Gunnar Siiner ütles murutraktori võitjale Ilvestile, et järgmisel aastal tullakse üle vaatama, kas Oma Saare traktor ikka töötab ja lisas, et ilmselt pole igal saarlasel sellist murutraktori valikuvõimalust. “Et kumma murutraktoriga me siis täna niidame,” lisas Siiner.

Viktor Ilvest ütles, et ta tellis Oma Saart esimest korda. “Varem olen ikka Meie Maad lugenud,” mainis Ilvest ja lisas, et Meie Maa käis kodus pidevalt. “Aga kuna ma nagunii ostsin poest kogu aeg ka Oma Saart, siis otsustasin seda tellima hakata,” selgitas Ilvest. “Ma avastasin, et Oma Saares on mul millegi pärast rohkem lugeda,” teatas murutraktori võitja, lisades, et kaks maakonnalehte on siiski küllalt omanäolised.

Tema meelest on ajalehes Meie Maa rohkem sporti. “Noorte jaoks ka rohkem lugemist,” väitis Ilvest. “Minu enda jaoks huvipakkuvaid teemasid on rohkem Oma Saares,” leidis ta.

Viktor Ilvest ütles, et Oma Saares kajastatavate teemadega on üldiselt rahul. “Mind huvitab eelkõige see, mis toimub meie maakonnas, mis on päevakajaline,” märkis ajalehelugeja Ilvest. “Saare elu igast aspektist võetuna, sest mujal toimuvast ma saan televisiooni ja raadio kaudu teada,” arvas Ilvest. “Oma saar on ikka oma saar,” lisas Ilvest ja selgitas, et ootab kohalikelt lehtedelt saare elu kajastamist. “Kõik kohalikud teemad on minu jaoks olulised,” märkis murutraktori võitja.

Endast rääkides ütles Ilvest, et ta on praegu on puhkusel. “Muidu olen külmamees,” lausus Ilvest ja selgitas, et igapäevaselt töötab külmhoones ja tegeleb külmutusseadmetega.

Auhinna pani välja tehnikapood Tempore koostöös Husqvarna Eesti OÜ-ga. Poe juhataja Kunnar Kesküla kommenteeris, et kampaania jooksul käisid paljud Oma Saare tellijad seda murutraktorit uudistamas. “Otsustasime toetada Oma Saare tellimiskampaaniat just sellepärast, et meil on olnud väga hea koostöö,” kommenteeris Kesküla.

Gunnar Siiner ütles, et seekordsel loosimisel osales 800 Oma Saare tellija ning peagi on tulemas järgmised Oma Saare kampaaniad. “Septembris tuleb uus kampaania ja aasta lõpus saadetakse üks lugeja soojale maale,” lubas ta ja lisas, et täpsemad kampaaniatingimused ja auhinnad selguvad üsna pea.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 110 korda, sh täna 1)