Kuressaare linna heakorra järelevalve spetsialistina hakkab tööle Katrin Reinhold

Kuressaare linna heakorra järelevalve spetsialistina hakkab tööle Katrin Reinhold

 

25. juunil asub Kuressaare linna heakorra järelevalve spetsialistina tööle Katrin Reinhold (fotol), kes sai aasta tagasi kätte Räpina aiandustehnikumi diplomi.

Kuressaare abilinnapea Kalle Koovi sõnul sai mitme kandidaadi seast just Katrin Reinholdi kasuks otsustamisel määravaks, et tal on teotahet ja oskust ette näha, missugune Kuressaare linn olla võiks, lisaks on Reinholdil vastav erialaharidus. Katrin Reinhold õppis Räpina aiandustehnikumis kaugõppes aastatel 2003–2007.

“Otsustasin täide viia oma lapsepõlveunistuse ja läksin õppima maastikuehitust,” ütles viimaseid päevi ilusalongis juhiabi-administraatorina töötav Katrin Reinhold Oma Saarele, täpsustades, et just lõputunnistus hakkaski talle südametunnistusele koputama, et peaks ametit vahetama.

“Kaks asja langesid lihtsalt kokku – minu soov ametit vahetada ning Kuressaare linnavalitsuse väljakuulutatud konkurss heakorra järelevalve spetsialisti kohale,” lisas Reinhold, öeldes, et esimese asjana viib ta ennast kurssi linna heakorra eeskirjadega ja hakkab siis järgima nende täitmist. Reinholdil on ka mõtteid, kuidas Kuressaare linna värvilisemaks muuta. Tema sõnul on Saaremaa kliima soodsam kui mandril ja siin saab haljastuses kasutada ka natuke eksootilisemaid taimi.

Varem linna heakorra järelevalvespetsialistina töötanud Lembit Rätsep lahkus ametist aprillis. Mai alguses pensionile siirdunud heakorra ja haljastuse spetsialisti Kaljo Elliku kohale veel uut inimest ei otsita.

“Hetkel oleme jah teise inimese otsimisest loobunud,” ütles Kalle Koov, kelle sõnul on teist sellist inimest nagu Kaljo Ellik väga raske leida. Koov ütles, et osa Elliku tööülesandeid antakse heakorra järelevalve spetsialistile, ja kui tema töökoormus läheb liiga suureks, hakatakse vajadusel veel üht inimest otsima.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 148 korda, sh täna 1)