Kaarel Kruusmägi vahetab paadiklassi

Kaarel Kruusmägi vahetab paadiklassi

 

Sel hooajal esimest aastat Laser klassi paati istunud Kaarel Kruusmägi (fotol taga) otsustas pärast esimesi võistlusi jätkata klassis 470 koos Marko Pomerantsiga (fotol ees).

Treener Argo Kruusmägi ütles, et taoline otsus tehti, kuna tuli sobiv pakkumine ning praeguse seisuga jääb Laser klassi paat paremaid aegu ootama. Mai lõpupäevil esimest korda uue klassi alusega treeninud Kruusmägi asub paadis täitma roolimehe kohustusi, soodimeheks on Eesti üks 470 tippsõitjaid Marko Pomerants.

Treener sõnul on esimesed trennid meestel välja tulnud päris hästi ning nüüd valmistutakse juulis Poolas toimuvateks klassi juuniorite Euroopa meistrivõistlusteks. Enne osaletakse ka Eesti karikavõistlustel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)