Saarlased tegid Vigurvändal puhta töö

Järvamaal, Veskisillal peetud vabariikliku jalgrattavõistluse Vigurvänt 2008 võitis Saare maakonna võistkond Lääne-Virumaa ja Pärnumaa ees, Leisi keskkooli tüdruk Cristin Lepp aga saavutas individuaalses arvestuses kolmanda koha.

Võistlus koosnes teoreetilisest ja praktilisest osast. “Testid tegime puhtalt, kuid sõidus oli mõni väike viga,” rääkis Oma Saarele lastega kaasas olnud Marika Kuusk, lisades, et võistlus oli väga tasavägine.

Saaremaa võistkonda kuulusid Cristin Lepp ja Vallo Õun Leisi keskkoolist (juh Marika Kuusk), Diana Turja Kaali põhikoolist (juh Leo Kundrats) ning Herman Annus Oidekivi Muhu põhikoolist (juh Ulvi Kipper). Võit tuli Saaremaale kümne aasta jooksul juba neljandat korda.

“Pärast võistlust said lapsed sõita kardiga ning mängida bowlingut,” rääkis Kuusk.

Vigurvända võistluse üldine eesmärk on tekitada lastes huvi ohutult liiklemise oskuste vastu, tehes seda läbi võistlusmomendi, samuti propageerida ohutut jalgrattasõitu, tõsta liiklusohutust ja vähendada liiklusõnnetuste arvu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)