OÜ Saarte Investeering premeerib aineolümpiaadide parimaid

Täna Kuressaare kultuurikeskuses toimuval vastuvõtul tunnustavad Saare maavanem Toomas Kasemaa ja OÜ Saarte Investeering omanik Tullio Liblik käesoleval õppeaastal aineolümpiaadidel ning vabariiklikel uurimistööde konkurssidel silmapaistvaid tulemusi saavutanud Saare maakonna õpilasi ja nende juhendajaid.

Vabariiklikul aineolümpiaadil või uurimistööde konkursil saavutas esikoha kuus saarlast: Agnes Alev, Kaisa Papp, Mart Peling, Robi-Jürgen Algo ja Triin Saarepuu Saaremaa ühisgümnaasiumist ning Anna Talvi Lümanda põhikoolist.

Parimaks juhendajaks-õpetajaks tunnistati teist õppeaastat järjest Saaremaa ühisgümnaasiumi bioloogiaõpetaja Inge Vahter.

2007. aasta aprillis sõlmiti Saare maavalitsuse ja kinnisvaraarendusfirma OÜ Saarte Investeering vahel koostöökokkuleppe, mille kohaselt firma toetab õppeainete omandamisel Eestis ja maailmas silmapaistvaid tulemusi saavutanud Saare maakonna õpilasi ja parimat juhendajat.

OÜ Saarte Investeering maksab vabariiklikul aineolümpiaadil I koha saanud õpilasele kolm tuhat krooni, rahvusvahelisel aineolümpiaadil I koha saanud õpilasele viis tuhat krooni, rahvusvahelisel aineolümpiaadil II–X koha saanud õpilasele kolm tuhat krooni; premeerib vabariiklikul aineolümpiaadil I–X koha saanud õpilast raamatupoe kinkekaardiga väärtuses viissada krooni ja rahvusvahelisel aineolümpiaadil I–X koha saanud õpilast raamatupoe kinkekaardiga väärtuses viissada krooni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)