Loosiõnn naeratas kahele Saaremaa suitsuvabale klassile

Mullu oktoobris algas Eestis kuuendat korda võistlus “Suitsuprii klass”, mille eesmärk on ennetada suitsetamisharjumust noorte hulgas ja lükata edasi suitsetamise alustamist. Saare maakonnast otsustas võistlusest osa võtta 707 õpilast 39 klassist. 27 klassi suutis ilma suitsuta vastu pidada kuus kuud.

Võistluse edukalt läbinud klasside vahel loositi välja kümme rahalist preemiat väärtusega 5500 krooni. Saaremaa koolidest said loosiga rahalise preemia Kuressaare gümnaasiumi 4b klass ja Mustjala lasteaed-põhikooli 7. klass. Preemiat võib kasutada ekskursiooni või mõne muu klassiürituse korraldamiseks.

4.–12. klassile mõeldud võistlusel “Suitsuprii klass” osalejad andsid kirjaliku lubaduse mitte suitsetada vähemalt 22. oktoobrist 2007 kuni 22. aprillini 2008. Kuue kuu jooksul suutsid suitsupriid olla 612 klassi ja 11 370 õpilast.

Võistluse peaauhind, klassiekskursioon Hollandi pealinna Amsterdami, loositakse välja ülemaailmsel tubakavabal päeval 31. mail.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)