KG võrkpallurid osalesid maailmameistrivõistlustel

Kuressaare gümnaasiumi poiste võrkpallikoondis lõpetas Itaalias Cagliari linnas toimunud Rahvusvahelise Koolispordiliidu maailmameistrivõistlused 26. kohaga. Kokku saadi kaks võitu ja viis kaotust.

Eestit esindanud KG poiste võrkpallikoondis kohtus alagrupimängudel Slovakkia, Hiina ja Poolaga. Kõikide käest tuli vastu võtta 0 : 3 kaotus.

“Hiinat oleksime pidanud võitma,” ütles võistkonna treener Gabriel Sepp Oma Saarele. Tema sõnul oli võidetav ka Slovakkia, kellele kaotati kaks esimest geimi vastavalt kahe ja kolme punktiga. “Geimilõpud läksid käest ära,” tõdes treener.

Kohamängudes tuli KG poistel kahel korral vastu astuda Inglismaale ja Taanile. Inglismaad suudeti ühes mängus 2 : 0 võita, kuid teises kohtumises tuli sama tulemusega alla vanduda. Taani vastu mängides saadi 2 : 1 võidu kõrvale ka 0 : 2 kaotus.

Vaatamata sellele, et eelmise MM 21. kohta üle ei suudetud mängida, jäi treener oma hoolealustega siiski rahule. “Mängupilt paranes iga päevaga aina rohkem,” sõnas Sepp. “Müts maha poiste ees, väga korralik võistkond,” kiitis treener hoolealuseid, kes lõpetasid turniiri 32 võistkonna seas 26 kohaga.

Koolinoorte maailmameistriks tuli Taivan, hõbeda võttis Brasiilia ja pronksiga lõpetas Hispaania. Saarlaste vastastest jõudis kõige kaugemale Hiina, kes lõpetas turniiri viienda kohaga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)