Kuressaare linnavalitsus tühistas purjus taksojuhi loa

Kuressaare linnavalitsus tühistas oma eilsel istungil aprilli lõpus politsei poolt taksoroolis tabatud raskes joobes taksojuhi Mati Pärna (58) taksoveoloa. Politsei oli eelnevalt teinud linnavalitsusele ka samal teemal märgukirja.

Kohus oli varem karistanud Mati Pärna väärteokorras 10-ööpäevase arestiga ning kolmeks kuuks võeti temalt mootorsõiduki juhtimise õigus.

Linnavalitsuse arengu- ja majandusosakonna spetsialisti Astrid Jõeääre sõnul saab Mati Pärn vastavalt ühistranspordiseadusele taotleda uut taksoveoluba mitte varem kui kolme aasta pärast. Täpselt nii pikk on seaduses sätestatud periood, kui teda selle aja vältel ei ole karistatud juhtimisõiguse peatamise või äravõtmisega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)