8.08.2008 soovib Saaremaal abiellu astuda kümme paari

Tänavu tõotab Kuressaare perekonnaseisuametis erakordselt töine päev tulla 8. augustil, kuna sel päeval on avaldanud soovi abiellu astuda 10 paari.

Saare maavalitsuse perekonnaseisuosakonna juhataja Avo Levisto sõnul Kuressaares maagilisel päeval abiellujatest mingit erilist järjekorda nagu Tallinnas ei moodustunud.

“Me oleme rahvale vastu tulnud ja pannud soovijad kirja ka telefoni teel,” mainis Levisto. “2–3 paari annaks veel juurde panna, rohkemaks pole me puht füüsiliselt võimelised.” Levisto sõnul on praegu n-ö ajad kinni kell 12–18. Möödunud aasta 7. juulil abiellus Kuressaares 14 paari ja see oli ka piir.

Populaarseim koht, kus soovitakse tseremooniat läbi viia, on endiselt Kuressaare raekoda, ent mõned üksikud paarid, kes erilist pidulikkust ei soovi, tahavad tagasihoidlikku tseremooniat perekonnaseisuosakonna kabinetis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)