Alustati ratsutamise karikavõistlustega

Alustati ratsutamise karikavõistlustega

 

Laupäeval toimus Karujärvel Riidu talu ja Hiiumaa ratsaspordiklubi korraldatud Saarte karikavõistluste esimene etapp ratsutamise takistussõidus.

Esimese alana oli kavas 70 cm parkuur, mille võitis Kadi Nurs Hiiumaa ratsaklubist, teine Liisa Järsk Kõljala Tallist ja kolmas Minna Oberschneider Läänemaalt. 90 cm parkuuris osutus parimaks võistluste staažikaim osaleja Urmas Kruusmägi hobusel Rovetta.

Kolmanda alana oli kavas võistluste kõige kõrgem sõit – 125 cm kõrguste takistustega parkuur. Põhisõidu võitis Grete Pariis Veronal, teine oli Maris Suuster Menzol ja kolmanda koha teenis välja Ivo Ots hobusel Castro.

Päeva lõpetas 110-cm kõrgustega parkuur, mis oli ühtlasi ka Saarte karikavõistluste arvestusse minevatest sõitudest kõrgeim. Parim oli hiidlane Maris Berkmann Classikal, teine Paul Argus hobusel Wupicor ja kolmanda koha saavutas hiidlane Maris Suuster Menzol.

Täname kõiki toetajaid, kes aitasid selle rahvarohke ja meeldiva ürituse läbi viia: Kase puhkeküla, Javicar, värvipood East, Taluapteek, Saaremaa piimakombinaat, Erek, Linda Line, Safety-System, Saaremaa Maheköök, Karujärve kämping, Sülla talu, Mändmetsa talu, Kaali puhkeküla, Oma Saar, Kadi raadio.

Jaagup Kallas

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)