Kuressaare firma sai reklaamikampaaniaks 250 000 krooni

Firmade vahel, kes vormistasid nädalalehe Eesti Ekspress tellimuse enne 1. maid 2008, loositi välja 250 000 krooni väärt reklaamikampaania Eesti Ekspressis. Kolmapäeval toimunud loosimise tulemusel osutus võitjaks Pirkora OÜ Kuressaarest.

“Võit lõi pahviks, sest ma pole kunagi midagi suurt võitnud,” ütles Pirkora juhatuse esimees Raivo Alt.

Võitja on ristsõnu kirjastav väikefirma, kes tegutseb Saaremaal juba 15 aastat ja kelle peamine sihtrühm on eakamad lahendajad. Iga nädal annab Pirkora välja ühe ristsõnaajakirja tiraažiga kuus tuhat eksemplari.

Raivo Alt sõnas, et reklaamikampaania Eesti Ekspressis kulub firmale marjaks ära ja tänu sellele võidavad nad juurde uusi ristsõnalahendajaid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)