Alkoholimüügi piiranguid ei täideta korralikult (3)

Kuressaare linnavalitsus ja politsei tõdesid oma eilsel reidil alkoholi jaemüügiga tegelevatesse kauplustesse, et puudujääke on 1. aprillist Kuressaares kehtima hakanud rangemate alkoholimüügi piirangute järgimisel.

“Suuremaid ja väiksemaid vajakajäämisi oli igal pool,” nentis koos politseiga reidil osalenud Kuressaare abilinnapea Kalle Koov, kelle sõnul külastati 32-st alkoholi jaemüügi luba omavast kauplusest 13.

Koovi sõnul ei olnud seekord tegu otsese kontrollreidiga, vaid pigem viisakusvisiidiga, mille käigus sai selge pildi, kuidas uus määrus toimib. “Sellised käigud loovad vastastikust mõistmist,” arvas abilinnapea.

Linnavalitsuse ja politsei reid oli poodidele varem teada ja avalik. “Ei usu, et keegi selle käigu pärast [kusagil poes] midagi muutis,” arvas Koov.
Abilinnapea kinnitusel saavad kõik kauplused, kus vajakajäämisi märgati, tähelepandud puuduste kohta märgukirja palvega need teatud aja jooksul likvideerida. Seejärel tuleb Koovi sõnul uus kontrollreid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)