Maakonna lauamängude meistrid on Andres Kuusk ja Gunnar Usin (2)

Läinud pühapäeval toimusid Kuressaare lauatenniseklubi Tops mängusaalides Saare maakonna lahtised meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluse paarismängus.

Alles viimastel aastatel selle alaga tõsisemalt tegelema hakanud noor malemängija Andres Kuusk ja viiekordne paarismängu maakonna meister Gunnar Usin mängisid paaris esimest korda ning Kuusk mängis üldse esimest korda paarismängu.

Arvestades eelnevat, oli nende turniirivõit pisut ootamatu ja mis seal salata, erinevates mänguepisoodides oli neil ka omajagu õnne. Nii kogusid Andres Kuusk ja Gunnar Usin 43,5 punkti 64 võimalikust, millest piisas esikohaks.

Kui Andresele oli see esimene maakonna meistritiitel, siis Gunnarile koguni kuues tiitel järjest, sealjuures viimasel kolmel aastal erinevate paarilistega mängides. Läinud hooaeg oli Usinale üldse õnnelik, sest individuaalset tiitlit arvestades tähendas pühapäevane võit talle kuldset duublit.

Teine koht läks Siisike Lehtsile ja Valter Viisutile 42 punktiga. Kolmanda kohaga pidid leppima Villu Kallas ja Meelis Vaher, kelle lõppskooriks kujunes 38 punkti. Enno Kermiku ja Heino Tammeaidi (LTK Tops) kaukasse kogunes 22,5 punkti ja Gunnar Kasesalu ja Arvet Kruuseri saagiks jäi 14 punkti.

Alavõidud jagunesid järgmiselt: välkmale – Kuusk/Usin 14 p 16 võimalikust; välkkabe – Kallas/Vaher 13,5 p 16-st; lauatennis – Lehtsi/Viisut 16 p 16-st. Koroonas kogusid koguni 3 paari alavõiduks piisavad 10 punkti 16-st, need olid Kuusk/Usin, Lehtsi/Viisut ja Kermik/Tammeaid.

Gunnar Usin

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)