Krimi: Alaealine roolikeeraja sõitis tüdrukule otsa ja põgenes (1)

2. mail kella 16.54 ajal toimus liiklusõnnetus Kuressaares Kullerkupu ja Kelluka tänava ristmikul. Kolmanda seeria BMW kaldus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku jalgrattal otse liikunud 8-aastase tütarlapsega. Rattur toimetati vigastustega Kuressaare haiglasse ja jäeti jälgimisele. Oma Saare andmetel on jalgratturil põlve- ja peapõrutus.
Sõiduki juht põgenes sündmuskohalt.

Kuressaare politseijaoskonna komissari Aare Alliku sõnul oli auto politseile teada juba sama päeva õhtuks, kuid kes oli õnnetuse hetkel roolis, selgus hiljem. “Juhiks oli alaealine Saare maakonna elanik,” ütles Allik, lisades, et kuigi juht on alaealine, on ta süüdivas eas (vanus üle 15 a) ja teda karistatakse nii, nagu seadus ette näeb.

Asjaolude selgitamise tegi politseile raskemaks ka see, et autos olnud reisijad oma tegu esialgu varjata üritasid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)