“Suitsuprii klassi” võistlusel jätkab 27 Saaremaa klassi

Eestis kuuendat korda toimuva “Suitsuprii klassi” võistluse on Saaremaal katkestanud 12 klassi, suitsupriiks klassiks pürgimist jätkab aga veel 27 klassi, teatas Saare maavalitsuse terviseedenduse spetsialist Imbi Jäe.

Võistlust jätkavad klassid Saaremaa ühisgümnaasiumist, Kuressaare ja Orissaare gümnaasiumist, Mustjala ja Kahtla lasteaed-põhikoolist, Kärla, Kaarma, Kihelkonna, Tornimäe, Kaali, Kuressaare ja Salme põhikoolist ning Leisi keskkoolist.

“Eriti kiidan gümnasiste, kes on tublid osalejad,” ütles Jäe. “Eks see kipub nii olema, et kes pole enne põhikooli selle pahe küüsi sattunud, ega see enam suitsu poole naljalt vaatama hakkagi,” lisas ta.

Kõik võistluse edukalt läbinud klassid osalevad maakondlikus, üleriigilises ja rahvusvahelises loosimises. Vabariiklikud auhinnad loositakse välja 20. maiks.

Võistluse peaauhind, klassiekskursioon Hollandi pealinna Amsterdami, loositakse välja ülemaailmsel tubakavabal päeval 31. mail. 
4.–12. klassile mõeldud võistlusel “Suitsuprii klass” osalejad on andnud kirjaliku lubaduse mitte suitsetada vähemalt 22. oktoobrist 2007 kuni 22. aprillini 2008 .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)