Selgusid Saaremaa esindajad Laulukarussellil 2008

Pühapäeval Kuressaare gümnaasiumi aulas toimunud Saaremaa eelvoorus valiti sügisel keerlema hakkava Laulukarusselli 2008 televooru välja neli laululast, kes esindavad Saaremaad igaüks oma vanuseastmes.

Lõppvõistlusele valiti 3–6-aastastest Markus Talp (juh Marvi Tamm), 7–9-aastastest Kerstin Tang (juh Pilvi Karu), 10–12-aastastest Kristiin Koppel (juh P. Karu) ja 13–15-aastastest Linda Lapp (juh P. Karu).

Žürii koosseisus Toomas Voll, Teele Viira ja Mirjam Kütt kiitis kõiki 30 noort solisti ja nende tublisid juhendajaid Õie Pärtelit, Marvi Tamme, Meeli Reeki, Evelin Kaske, Malle Vesket, Helle Randa, Laine Lehtot, Pilvi Karu ja Veikko Lehtot.

Tänu kõigile osalejatele ja korraldajale Pilvi Karule.

Veikko Lehto

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)