Kontrolli alt väljunud lõke süütas aida

Kontrolli alt väljunud lõke süütas aida

 

Eile päeval põles Hakjalas ait, mille põleng sai alguse okste põletamisest.

“Okste põletamine läks käest ära, süttis ait ning isegi lähedal olev õunapuu võttis tuld,” rääkis naabrinaine Oma Saarele, lisades, et õnneks oli tegemist kõrvalhoonega ning tuletõrjujad jõudsid ära hoida kõrvaloleva elumaja süttimise.

Päästekeskuse pressiesindaja Sirle Matt ütles, et päästjad said väljakutse tulekahjule kell 12.56.

Saaremaa päästeosakonna juhataja Margus Lindmäe tõi tulekahju põhjusena välja selle, et inimene tegi lõket hoonele liiga lähedal ning tuul oli hoone poole. “Koristati, põletati, kuid lõkkekoht ja ilmastik valiti vale,” märkis Lindmäe, kelle sõnul oli olemas suur oht ka teiste hoonete süttimiseks, sest lõkke ümber oli kõikjal kulu.

Päästjad kastsid Lindmäe sõnul igaks juhuks ära ka maja otsa ja ümbruse, et õnnetust ära hoida.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)