Kärla ja Mustjala vallas tõuseb vee- ja kanalisatsioonihind (4)

Alates 1. augustist tõuseb Kärla ja Mustjala vallas teenustasu vee ja kanalisatsiooni tarbimise eest.

Kärla vallas elavale eraisikule tõuseb vee ja kanalisatsiooni teenustasu vana hinnaga võrreldes ligi 13%. Uueks veehinnaks eraisikule on 12 krooni kuupmeetri eest ning kanalisatsiooni teenustasuks saab olema 13 krooni kuupmeetri eest.

Kärla vallas tegutseval juriidilisel isikul tuleb alates 1. augustist maksta 21 krooni kuupmeetri vee eest ja kanalitsiooni kasutamise uueks teenustasuks on 23 krooni kuupmeetri eest.

Vastavalt Mustjala vallavolikogu 15. aprilli määrusele on Mustjala vallas alates 2008. aasta augustist vee uueks teenustasuks 11 krooni kuupmeetri eest ja kanalisatsiooni tarbimise teenustasuks 12 krooni kuupmeetri eest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)