Haapsalus toimub ametkondade kriisikommunikatsiooni seminar

Eile ja täna harjutavad erinevate ametkondade spetsialistid Haapsalus suurõnnetuste puhuse teavitustöö korraldamist, et vajadusel tagada elanikkonna teavitamine. Saaremaalt osalevad seminaril politsei, maavalitsuse ja piirivalve töötajad.

Kahepäevase koolituse eesmärk on luua üleriigiline kriisikommunikatsiooniga tegelevate ametnike võrgustik ja anda neile sarnased baasteadmised kommunikatsiooni korraldamisest suurõnnetuste korral.

Õppusel osalevad maakondade kriisikomisjonide teavitusgruppide liikmed, siseministeeriumi ja sisejulgeolekuasutuste kommunikatsiooni-spetsialistid.

“Edukas kriisikommunikatsioon suurõnnetuste korral eeldab selles mehhanismis osalejatelt ühiseid eelteadmisi ja spetsiifilisi oskusi. Selleks olemegi Haapsallu kokku kutsunud inimesed, kes hakkavad suurõnnetuse korral kommunikatsiooni korraldama,” ütles seminari korraldaja, Lääne-Eesti päästekeskuse koordinatsiooniteenistuse juht Priit Laos.

Esimesel päeval anti osalejatele ülevaade kriisikommunikatsiooni olemusest ja asutuste vahelisest koostööst suurõnnetuste korral. Teisel päeval toimuva praktilise harjutuse käigus rakendatakse õpitud teadmisi ja seniseid kogemusi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)