Hangö Manskör annab kontserdi Kuressaare linnuses

Laupäeval on võimalus kõigil neil, kellele meeldib meeskoorilaul, nautida seda Kuressaare linnuses Hanko meeskoori (Hangö Manskör) esituses.
Hangö Manskör annab Kuressaares oma 81. sünnipäeva kontserdi, mis ühtlasi on austusavaldus Saaremaa Ühendatud Meeskoori äsjasele juubelile.

 “Loodame, et teeme oma külastusega kohaliku meeskoori juubelipeo erilisemaks,” ütles koori dirigent Hans Mecklin. “Oma juubeliaastal me välisturneele ei jõudnud ja kasutame seda võimalust nüüd.”

Hanko meeskoorilt tulevad esitusele K. Collan / J. Roosi, H. Möller / A. U. Bååthi, C. M. Bellmani, W. Lagercrantzi, P. J. Hannikaineni, J. Haartman Stunzi, G. Malmsteni, E. Taube, Mouskouri/Cosma, Andersson/Ulvaeuse ja Lennon/McCartney laulud, aga ka vene ja rootsi rahvalaule, K.-F. Jehrlanderi seades “My Lord, What a Morning” ja M. Similä seades Aleksis Kivi “Seitsemän miehen voima”. Ka SÜM esineb paari lauluga ning kontserdi lõpuks esitavad koorid koos Gustav Ernesaksa “Hakkame mehed minema” ja Jean Sibeliuse “Finlandia”.

Eelmisel kevadel pühitses Hanko koor oma 80. sünnipäeva vaid ühe kontserdiga. Kummatigi sai see hea vastukaja ning kontserti korrati selle aastal kevadel. Kuna aga nii mõnedki laulud on vahetunud, siis tuli muuta ka kontserdi nime. Koori oma ridadest on leitud solistid ja kooril on ka oma instrumentaalgrupp, kes saadab mõnda laulu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)