Leisis koristati Kaitseliidu maad

Leisi alevikus oli läinud laupäeval heakorrapäev, kodutütred ja kohalikud elanikud korrastasid Kaitseliidule kuuluvat maaüksust.

Leisi vallavalitsuse arendusspetsialist ja Kaitseliidu kohaliku rühma eestvedaja Andres Jalakas ütles Oma Saarele, et koristajaid oli üle ootuste palju – 38 – ning kokku korjati kakskümmend kaks 200-liitrist prügikotti prahti täis. Pärast töötegemist said talgulised kõhutäie naiskodukaitsjate poolt sõdurikatlas keedetud suppi.

“Koristuspäeval oli lisaks sellele, et kodukant puhtaks saaks, veel teinegi eesmärk, nimelt plaanitakse Leisi valla eestvedamisel rajada terviserada-seikluspark ning seepärast oli ka oluline maa-ala puhtaks teha,” märkis Jalakas, lisades, et seikluspargi rajamise idee on praegu alles algusjärgus ning vallavalitsus otsib võimalusi projekti rahastamiseks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)