Krimi: Purjus mopeedijuht kukkus

20. aprillil kella 19.48 ajal toimus liiklusõnnetus Kuressaares Talve tänava ja ettevõtte GoBus sissesõidutee ristmikul, kus raskes alkoholijoobes ja kaitsekiivrita 31-aastane Rando kukkus oma mopeediga sõiduteele. “Randol oli verejooks vasakust kõrvast ja ta toimetati Kuressaare haiglasse ning jäeti jälgimisele,” ütles politseikomissar Aare Allik.

BMW sõitis teelt välja. 19. aprillil kella 2.36 ajal toimus liiklusõnnetus Muhu vallas Risti– Virtsu–Kuivastu–Kuressaare maantee 73. km-l. Sõiduauto BMW  sõitis Kuivastu poolt Kuressaare suunas ja kaldus sirgel teelõigul paremale poole teelt välja, sõites vastu puid.
Auto muutus sõidukõlbmatuks. Avariis vigastada saanud Andri ja Steveni (mõlemad sündinud 1990. aastal) toimetas kiirabi Kuressaare haiglasse. Juhtunud asjaolud on selgitamisel, nagu ka see, kumb noorukitest autot juhtis. Teelt välja sõitnud autost teavitati ka päästjaid, kes puhastasid tee liikluseks.

Trepikoda oli suitsu täis. 19. aprilli varahommikul teatati Lääne-Eesti päästekeskusele, et Kuressaares Aia tänaval on elamu trepikojas suitsu. Päästjate kohale jõudes selgus, et suitsu põhjustas seinal sulanud lüliti. Päästjad avasid aknad ja ventileerisid trepikoja.

Põlesid prügikastid ja tahm elumaja suitsulõõris. 18. aprilli õhtul tossas prügikast Kuressaares Rootsi tänaval ning järgmisel päeval, 19. aprillil, Kuressaares Allee tänaval.
19. aprilli päeval põles Aste alevikus elumaja suitsulõõris tahm.

* * *

Nädalavahetusel registreeriti politseis 30 väärtegu, neist 23 liiklusseaduse rikkumist, sealhulgas kolm alkoholijoobes juhtimist, kaks juhtimisõiguseta juhtimist ning kolm kiiruseületamist. Politsei andmetel tabati nädalavahetusel viis alkoholijoobes alaealist ja ka kainestusmajas viibis viis inimest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)