Orissaare saun jäi müümata

Orissaare valla poolt korraldatud enampakkumisel leidis omaniku aleviku vana võimla, vana sauna hinda pidasid huvilised liiga kalliks.

Orissaare valla maareformi ja planeeringute peaspetsialist Tiit Põld ütles, et kahe pakkuja osavõtul tõusis võimla kinnistu hind 200 000 kroonilt 220 000 kroonile.

2,2 miljoni kroonise alghinnaga pakkumisele pandud vana saun jäi müümata. “See hind on praeguses turusituatsioonis võib-olla natukene palju,” kommenteeris Tiit Põld, kelle sõnul määrati sauna hind volikogu poolt ajal, mil olukord kinnisvaraturul oli soodsam.

“Huvi tunti küll, aga osa neist tugevatest huvilistest on oma huvi suunanud internaatkooli majale, mis pikas perspektiivis on Orisaare alevikule isegi kasulikum,” rääkis Põld. Orissaare sai sauna kinnistu munitsipaalomandisse sotsiaalmaana, kuid sihtotstarve muutmine võttis palju aega, et kinnisvaraturg jõudis jahtuda ning kinnistut ei õnnestunud müüa soovitud ajal.

Tiit Põld avaldas lootust, et Orissaare vallavolikogu läheb sauna kinnistu müügiga uuele katsele ning alandab ka kinnistu alghinda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)