Leedu ajakirjanikud tulevad Saaremaaga tutvuma

Sel nädalal külastavad Saaremaad 12 Leedu ajakirjanikku kaheksast riigi suuremast meelelahutus- ja turismiväljaandest. Pressireisi eesmärgiks on tutvustada ajakirjanduse vahendusel leedulastele terviseturismi ja ajaveetmisvõimalusi Eestis, eriti Saaremaal.

Leedu Eesti suursaatkonna, kohalike omavalitsuste, turismiettevõtjate ning mitmete teiste osapoolte korraldatud ringreisil tutvuvad teisipäeval saabuvad ajakirjanikud kohalike spaahotellide ja vaatamisväärsustega. Kohtutakse ka maavanem Toomas Kasemaa ja linnapea Urve Tiidusega.

Pressidelegatsiooni koosseisus on esindatud sellised Leedu meediaväljaanded nagu ajaleht Lietuvos Žinios (Leedu Uudised), ajakiri Veidas (Nägu) ja teised.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)